share knowledge multiply sales
Ehio Media_02.jpg

Zakelijke beslissers online beïnvloeden

Unieke kennis als basis in b2b sales
Ehio helpt om bij zakelijke beslissers op de radar te verschijnen, in te spelen op zoekgedrag en invloed uit te oefenen tijdens de oriëntatie (vaak inkoop, selectie). Informatieve content en unieke kennis zijn de grondstoffen. Zo leren onze klanten ook sneller van en over de markt en de klant. Ons platform voor interactie en leren versterkt verkoop en (internationaal) zakendoen. Onze klanten zijn bedrijven in handel, industrie en dienstverlening, veelal b2b en internationaal, en ook uitgevers en kennisorganisaties.
4cmodel1.jpg

Ehio maakt van online marketing een logische cyclus.

De verbetercyclus voor online marketeers
Iedereen publiceert. Op Facebook, Twitter, blogs, websites. Met het grootste gemak. Van bedrijven wordt ook verwacht dat ze informatieve content aanbieden. Zo kunnen mensen 24 uur per dag 7 dagen per week veel dingen zelf regelen. Ehio maakt van online marketing een logische cyclus. Doorloop je die steeds weer, dan bouw je waarde op en leer je in de praktijk wat werkt.
afas.scan.jpg

AFAS wint B2B Marketing Award 2016

Ehio marketing scan leidt tot gesprek en sales
AFAS wilde in contact komen met accountantskantoren en het gesprek aangaan. Een ‘Accountancyscan’ werd kern van een B2B marketing campagne. AFAS won er op 17 maart 2016 de B2B Marketing Award mee. Ehio leverde het in eigen huis ontwikkelde platform voor de scan en bedacht met marketeers van AFAS het concept.
hotjarr-funnel.jpg

Analyse van visitor recordings zorgt voor 28% méér offerteaanvragen

Main Sales genomineerd voor vakprijs Beste online distributeur 2016
Relatiegeschenken en promotie textiel is een zeer concurrerende markt waar met flinterdunne marges wordt gewerkt. Main Sales Europe, een groothandel in relatiegeschenken en promotioneel textiel, is al tien jaar klant bij Ehio. In die tien jaar is hard gewerkt om de websites steeds aan de laatste eisen aan te passen. Recentelijk hebben we de hele site eens met andere ogen, de ogen van de bezoeker, bekeken. Met de uitkomsten daarvan zijn verbeteringen doorgevoerd met als resultaat een stijging in het aantal offerteaanvragen met 28%.
iStock_000015346122Medium.jpg

Media en marketing, de basis van succes op internet.

Redactionele ingang, commerciële uitgang
Media en marketing of wat ook wel 'content marketing' wordt genoemd is een belangrijke expertise van Ehio media. Langdurig succes op internet is niet te realiseren met reclameteksten. Ons uitgangspunt is: redactionele ingang, commerciële uitgang.
Getoond 1 tot 5 van 12. Er zijn meerdere pagina's.
 

Ehio media bv
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Tel: 020 68 22 555
E-mail: info@ehio.nl

Ehio media © 1996/2014. Alle rechten voorbehouden.
1
0