share knowledge multiply sales

Websites voor BtoB sales, informatieve campagnes, kenniscentra

Gereedschap om snel een BtoB kenniscentrum of informatieve website te maken gericht op zakelijke beslissers
No-nonsense gereedschap waarmee bedrijven zakelijke relaties kunnen leggen en onderhouden. Sites zijn gemakkelijk via een CMS te onderhouden. Ze zijn standaard technisch geoptimaliseerd voor Google en geschikt voor gebruik op verschillende apparaten (pc, tablet, phablet, mobiel). Gehost in 'the cloud'. Veelal gebruikt voor b2b sales support, voor informatieve campagnes en online kenniscentra.

De kern van het systeem valt in drie delen uiteen:

  • Eén of meerdere modulaire websites
  • Een CMS om content te beheren
  • Webservices om gegevens uit te wisselen met andere systemen

Websites

Het platform is in staat om meerdere sites op meerdere domeinen te hosten. Denk daarbij aan verschillende taalversies, maar het kunnen ook volledig verschillende websites zijn. De websites zijn responsive, ze functioneren dus op desktop, tablet en mobiel.

Modulair

Het systeem bestaat uit modules die functies vertegenwoordigen. Denk aan artikelen, gebruikersbeheer, bestellingen, mailingen, downloads, etc. Momenteel zijn er zo’n 20 modules beschikbaar. Elke module kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever.

CMS

Er is een overkoepelend CMS om alle inhoud van de websites te beheren. Dit CMS is ook responsive, je kunt een websites dus ook op tablet en mobiel beheren.

Webservices

Alle data kan worden ontsloten via zg. webservices. Hiermee kunnen gegevens met andere systemen uitgewisseld worden. Denk aan systemen zoals SalesForce, Exact, Pardot, Campaign Monitor, Google Analytics etc. In principe zijn er geen beperkingen t.a.v. het uitwisselen, vaak is dit maatwerk naar legacy-systemen van de opdrachtgever.

SAAS

Websyndicate Enterprise is een zg. SAAS-oplossing, dat staat voor software-as-a-service. Ehio host en onderhoudt alles. De systemen worden gehost in een virtual private cloud.

Opdrachtgevers

Ehio media bv
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Tel: 020 68 22 555
E-mail: info@ehio.nl

Ehio media © 1996/2014. Alle rechten voorbehouden.
1
0