share knowledge multiply sales

Web audit

Beknopte analyse door ervaren mensen waarom een website wel of geen rendement heeft en wat beter kan (moet)
Een korte analyse vanuit verschillende perspectieven op het rendement van online content en het functioneren van een website. Met concrete aanbevelingen voor verbeteringen. Wordt een website niet genoeg bezocht? Komt er onvoldoende bezoek via zoekmachines? Of is er wel bezoek maar geen zakelijk voordeel? Een web audit geeft antwoorden op deze vragen.

Drie redenen waarom een web audit belangrijk is voor marketeers, verkopers en ondernemers:
 

  1. Van middel naar doel. Veel aandacht gaat vaak uit naar het (laten) ontwerpen en bouwen van een website. Maar dat is slechts een middel. Het gaat er allemaal om de juiste beslissers te bereiken, de juiste boodschap over te brengen en zo de gewenste zakelijke resultaten te behalen. De web audit concentreert zich op de resultaten, het rendement, en brengt in kaart hoe betere resultaten kunnen worden behaald, welke belemmeringen eventueel moeten worden weggenomen, wat de prioriteiten moeten zijn. In begrijpelijke termen voor een zakelijke beslisser.
  2. Van specialisme naar zakelijk resultaat. Het is niet gemakkelijk het hele veld te overzien van online communicatie. Bij de web audit doen ervaren specialisten het onderzoek op verschillende terreinen, u krijgt echter in de conclusies de prioriteiten te zien vanuit een zakelijk perspectief en u praat met een generalist over de conclusies die voor u van belang zijn.

  3. Een onafhankelijke basis. Met de resultaten van de web audit heeft u een onafhankelijke deskundige mening in huis. Verschillende betrokkenen kunnen vanuit verschillende perspectieven praten over gezamenlijke prioriteiten en focus.

Voor meer informatie over de Web audit of een ander product van Ehio Media kan je contact met ons opnemen via info@ehio.nl of telefonisch via 020 682 25 55.

Ehio media bv
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam

Tel: 020 68 22 555
E-mail: info@ehio.nl

Ehio media © 1996/2014. Alle rechten voorbehouden.
1
0